o nama

Filozofija naše proizvodnje jeste korištenje najboljeg mesa i visokokvalitetnih mesnih proizvoda. Meso nabavljamo od pažljivo odabranih klaonica što je rezultat dugotrajnog i pažljivog odabira. Kvalitet mesa za naše proizvode je najveći prioritet.

NAŠA HISTORIJA

Kompanija Mak Gastro je nastala 2014. godine u Visokom s ciljem proizvodnje i distribucije oblikovanih proizvoda od mesa. Specijalnost našeg kolektiva je proizvodnja doner kebaba od različitih vrsta mesa kao što su: junetina, teletina, piletina, ćuretina, janjeće meso i kombinacija navedenih vrsta. Osim toga u ponudu smo proširili i sa drugim proizvodima od mesa kao što su: pljeskavice, hamburgeri i ćevapi.

Naša proizvodnja se odvija u vlastitom proizvodnjom pogonu veličine preko 600m2 koji se nalazi u Visokom. Znanjem, savremenim mašinama, najnovijom tehnologijom te višegodišnjim iskustvom postali smo lideri u Bosni i Hercegovini u proizvodnji i distribuciji doner kebaba. Ponosni smo na naš najprodavaniji proizvod koji je usavršen u našim pogonima po najvišim standardima HACCP i HALAL, pod brendom “MAXUZ DONER”

UVIJEK NA USLUZI
NAŠIM KLIJENTIMA

Pored kvalitetnih proizvoda i vrhunske opreme, neizostavan dio je izvanredna usluga prema našim klijentima. Stojimo na raspolaganju našim suradnicima uvijek i u svakom momentu; za servisiranja, upite, obuke, savjete ili neku novu nabavku. To zaokružuje cjelokupno korisničko iskustvo i uspješnu saradnju.

PROMO VIDEO

Play Video

NAŠ TIM

MAHIR MAMELEDŽIJA
DIREKTOR

mahir@maxuz.ba
www.maxuz.ba

ZEKERIJAH ZEČEVIĆ

zekerijah@maxuz.ba
www.maxuz.ba

SEMIR HANDŽIĆ
DIREKTOR PROIZVODNJE

semir@maxuz.ba
www.maxuz.ba